Currency Converter:

Lot: 1

Güncel Fiyat: 125.000 TL Açılış Fiyatı: 125.000 TL Tahmini: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde

ÖLÇÜ:17X23 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA

- TL
Pey Ver Lot Sizde Peyiniz iletildi
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • Canlı müzayede tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.
  •  
  • Lotlar
  • Kazandıklarım
  • ÖLÇÜ:17X23
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA

    Lot No: 1

    Lot: 1

    ÖLÇÜ:17X23 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:18X23
OSMANLI MÜHRÜ MEVCUT
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:OSMANLI MÜHRÜ

    Lot No: 2

    Lot: 2

    ÖLÇÜ:18X23 OSMANLI MÜHRÜ MEVCUT ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:OSMANLI MÜHRÜ

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:52X95
ÇALIŞMA:YAĞLIBOYA
imza: KARL BRYULLOV
Karl Pavloviç Bryullov uluslararası ün kazanan ilk Rus ressamdı. Rus neoklasisizm ve romantizmindeki öncü kişi olarak görülmekte ve arkadaşları tarafları tarafından "Büyük Karl" olarak çağırılmaktaydı.

Sankt-Peterburg'da Fransız bir ailede Carlo Brulleau adıyla doğan Bryullov; 1822'ye kadar bu ismi kullanmıştır. İmparatorluk Sanat Akademisi'nde (1809-1821) eğitim almasına rağmen; klasik tarzı öğretmenleri ve kardeşine rağmen sevememiştir. Bu vesile ile, Rusya'yı terkedip Roma'ya yerleşmiş ve burada 1835 yılına kadar genelde portre üzerine çizimler yapmıştır. Ancak ünü tarihsel resimler çizmeye başladığında yayılmıştı. Bryullov bu dönemde Avrupa'nın en iyi ressamlarından biri olarak kabul edilmiştir.  Rusya'nın başkentine geri dönmüş ve aristokratlar ve elit entelektüeller birçok dost edinmiş; İmparatorluk Sanat Akademi'sinde de yüksek bir konum kazanmıştır.

Akademi'de öğretmen olarak ders verirken (1836 - 1848) yeni bir portre tarzı geliştirir ve bu neoklasik basitlik romantik dokunuşu içinde bulundurur, realizm becerisi ile beraber yüksek seviyede psikolojik öğeler içeren resimler yapar. St. Isaac Katedrali'nin kubbesi için çalışırken, sağlığı bir anda bozulmuştur. Doktorlarının önerilerini dinleyen Bryullov 1849'da Madeira'ya taşınmış ve son üç yılını İtalya'da geçirmiştir. Roma'da Cemetrio degli Inglesi mezarlığında gömülmüştür.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    ÖLÇÜ:52X95 ÇALIŞMA:YAĞLIBOYA imza: KARL BRYULLOV Karl Pavloviç Bryullov uluslararası ün kazanan ilk Rus ressamdı. Rus neoklasisizm ve romantizmindeki öncü kişi olarak görülmekte ve arkadaşları tarafları tarafından "Büyük Karl" olarak çağırılmaktaydı. Sankt-Peterburg'da Fransız bir ailede Carlo Brulleau adıyla doğan Bryullov; 1822'ye kadar bu ismi kullanmıştır. İmparatorluk Sanat Akademisi'nde (1809-1821) eğitim almasına rağmen; klasik tarzı öğretmenleri ve kardeşine rağmen sevememiştir. Bu vesile ile, Rusya'yı terkedip Roma'ya yerleşmiş ve burada 1835 yılına kadar genelde portre üzerine çizimler yapmıştır. Ancak ünü tarihsel resimler çizmeye başladığında yayılmıştı. Bryullov bu dönemde Avrupa'nın en iyi ressamlarından biri olarak kabul edilmiştir. Rusya'nın başkentine geri dönmüş ve aristokratlar ve elit entelektüeller birçok dost edinmiş; İmparatorluk Sanat Akademi'sinde de yüksek bir konum kazanmıştır. Akademi'de öğretmen olarak ders verirken (1836 - 1848) yeni bir portre tarzı geliştirir ve bu neoklasik basitlik romantik dokunuşu içinde bulundurur, realizm becerisi ile beraber yüksek seviyede psikolojik öğeler içeren resimler yapar. St. Isaac Katedrali'nin kubbesi için çalışırken, sağlığı bir anda bozulmuştur. Doktorlarının önerilerini dinleyen Bryullov 1849'da Madeira'ya taşınmış ve son üç yılını İtalya'da geçirmiştir. Roma'da Cemetrio degli Inglesi mezarlığında gömülmüştür.

    TLSatıldı
  • Lot No: 4

    Lot: 4

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:35X50
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
Shakespeare'ın ölümsüz aşk hikayesi olan "Romeo ve Juliet" karakterlerinin Ay'ın ışığında bu iki genç aşığın hikayes

    Lot No: 5

    Lot: 5

    ÖLÇÜ:35X50 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA Shakespeare'ın ölümsüz aşk hikayesi olan "Romeo ve Juliet" karakterlerinin Ay'ın ışığında bu iki genç aşığın hikayes

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:50X100
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:OKUNAMADI AYVAZOVSKİ EKOLÜ

    Lot No: 6

    Lot: 6

    ÖLÇÜ:50X100 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:OKUNAMADI AYVAZOVSKİ EKOLÜ

    TLSatıldı
  • Balıkçı Tekneleri Ağları ile yola çıkmadan önce -ÖLÇÜ:60X80
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
Eksizleri Ünlü ressam Hans Heinen'e ait olup yaşarken tamamlayamadığı ve 1964 yılında yine alman bir başka ressam tarafından tamamlanan Balıkçı Tekneleri Ağları ile yola çıkmadan önce isimli yağlı boya tablo.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Balıkçı Tekneleri Ağları ile yola çıkmadan önce -ÖLÇÜ:60X80 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA Eksizleri Ünlü ressam Hans Heinen'e ait olup yaşarken tamamlayamadığı ve 1964 yılında yine alman bir başka ressam tarafından tamamlanan Balıkçı Tekneleri Ağları ile yola çıkmadan önce isimli yağlı boya tablo.

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:67X100
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:OKUNAMADI

    Lot No: 8

    Lot: 8

    ÖLÇÜ:67X100 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:OKUNAMADI

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:31X46
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
Tablonun merkezinde, Rumeli Hisarı görülüyor. Hisarı'nın tarihi ihtişamı ve Boğaz'ın suları bu özel tabloda bir araya geliyor. Hisarın etrafında yükselen yemyeşil ağaçlar, tarihin derinliklerini yansıtırken, Boğaz'ın sakin suları üzerindeki tekneler manzaraya yaşam ve canlılık katarken, aynı zamanda İstanbul'un denizcilik kültürünü de temsil ediyor., tarih ve doğanın etkileyiciliğini gözler önüne seriyor. Rumeli Hisarı'nın büyüklüğü ve ihtişamı ile teknelerin sakinliği ve dinginliği arasındaki kontrast, bu tabloyu unutulmaz kılıyor.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    ÖLÇÜ:31X46 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA Tablonun merkezinde, Rumeli Hisarı görülüyor. Hisarı'nın tarihi ihtişamı ve Boğaz'ın suları bu özel tabloda bir araya geliyor. Hisarın etrafında yükselen yemyeşil ağaçlar, tarihin derinliklerini yansıtırken, Boğaz'ın sakin suları üzerindeki tekneler manzaraya yaşam ve canlılık katarken, aynı zamanda İstanbul'un denizcilik kültürünü de temsil ediyor., tarih ve doğanın etkileyiciliğini gözler önüne seriyor. Rumeli Hisarı'nın büyüklüğü ve ihtişamı ile teknelerin sakinliği ve dinginliği arasındaki kontrast, bu tabloyu unutulmaz kılıyor.

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:30X40
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
Ön planda yükselen kocaman kayalar yıllar boyu denizin ve rüzgârın sert darbelerine karşı direnmesi ile kararlılığı arka planda, denizin üzerinde yavaşça süzülen küçük yelkenli ise huzuru temsil ediyor. Beyaz yelkenleri, denizin mavisiyle bu zarif gemi, insanın doğa karşısındaki sakin ve tevazu dolu duruşunu temsil ediyor. Kayaların kararlılığı ve denizin huzuru yaşamın denge ve uyumunu hatırlatıyor.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    ÖLÇÜ:30X40 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA Ön planda yükselen kocaman kayalar yıllar boyu denizin ve rüzgârın sert darbelerine karşı direnmesi ile kararlılığı arka planda, denizin üzerinde yavaşça süzülen küçük yelkenli ise huzuru temsil ediyor. Beyaz yelkenleri, denizin mavisiyle bu zarif gemi, insanın doğa karşısındaki sakin ve tevazu dolu duruşunu temsil ediyor. Kayaların kararlılığı ve denizin huzuru yaşamın denge ve uyumunu hatırlatıyor.

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:34X49
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA

    Lot No: 11

    Lot: 11

    ÖLÇÜ:34X49 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:50X100
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA

    Lot No: 12

    Lot: 12

    ÖLÇÜ:50X100 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA

    TLSatıldı
  • Batumda sabah-ÖLÇÜ:45X60
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
Sovyetlerin ünlü ressamı Gennady Brusentsova ait Batumda sabah isimli yağlı boya tablo. Sanatçı Leningrad'da doğdu. 1953 yılında Leningrad Yüksek Sanat-Endüstriyel Okulu'ndan mezun oldu.  1982'den beri SSCB'nin onurlu sanatçısı. Eserleri Devlet Tretyakov Galerisi'nde, Moskova'daki Doğu Halkları Devlet Sanat Müzesi'nde, HMM Ukrayna, Rusya ve Türkmenistan'da ve çok sayıda özel koleksiyonda bulunmaktadır.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Batumda sabah-ÖLÇÜ:45X60 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA Sovyetlerin ünlü ressamı Gennady Brusentsova ait Batumda sabah isimli yağlı boya tablo. Sanatçı Leningrad'da doğdu. 1953 yılında Leningrad Yüksek Sanat-Endüstriyel Okulu'ndan mezun oldu. 1982'den beri SSCB'nin onurlu sanatçısı. Eserleri Devlet Tretyakov Galerisi'nde, Moskova'daki Doğu Halkları Devlet Sanat Müzesi'nde, HMM Ukrayna, Rusya ve Türkmenistan'da ve çok sayıda özel koleksiyonda bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:145X65
YEKPARE AĞAÇ
OYMA İŞÇİLİK
ESKİ İRAN ŞAHININ ÇOK SEVDİĞİ ATMACA KUŞUNA ATFETTİĞİ ŞİİRSEL YAZI İÇERİR.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    ÖLÇÜ:145X65 YEKPARE AĞAÇ OYMA İŞÇİLİK ESKİ İRAN ŞAHININ ÇOK SEVDİĞİ ATMACA KUŞUNA ATFETTİĞİ ŞİİRSEL YAZI İÇERİR.

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:86X100
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA

    Lot No: 15

    Lot: 15

    ÖLÇÜ:86X100 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:176X76
ÇALIŞMA:YAĞLIBOYA
İMZA:NURETTİN MAVİ

    Lot No: 16

    Lot: 16

    ÖLÇÜ:176X76 ÇALIŞMA:YAĞLIBOYA İMZA:NURETTİN MAVİ

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 40X60 
ÇALIŞMA: ESKİ SUNTA ÜZERİNE ÇALIŞMA
İMZA:HİKMET ONAT
Hikmet Onat (1882, İstanbul - 13 Mart 1977, İstanbul),[1] Türk ressam.

Empresyonist akımın Türkiye'deki devamcılarından olan Hikmet Onat, hayatı boyunca bir sergi açabildi.

İlk öğreniminden sonra, Heybeliada Deniz Harp Okulu'nu 1903 yılında bitirdi. Bir süre güverte subayı olarak görev yaptı. Ruhi Arel ile birlikte Sanayi-i Nefise Mekteb-i Alisi’nde resim derslerine devam etti. Bahriye fotoğrafçısı Ali Sami Bey'in yanında çalıştı. Bahriye'den ayrılarak 1905 yılında İstanbul Sanayi-i Nefise Mektebi'ne girdi (Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi). 1908’de Osmanlı Ressamlar Cemiyeti ve Güzel Sanatlar Birliği’nin kurucuları arasında yer alarak sergilerine katıldı. Mezuniyetinden sonra, 1910 yılında açılan Avrupa sınavlarını kazandı, burslu olarak Paris’e gitti. Paris Güzel Sanatlar Akademisi'nde Fernand Cormon Atölyesi'nde dört yıl çalıştı. I. Dünya Savaşı'nın çıkması üzerine yurda döndü ve Mekteb-i Sultani’de (Galatasaray Lisesi) resim öğretmenliği görevine başladı. Müdür Halil Ethem’in isteği üzerine Sanayi-i Nefise Mektebi’ne geçti. Varnia Zarzecki’nin yerine hazırlık sınıfı hocalığına, ardından da atölye şefliğine atandı.

1914-1918 yılları arasında, Harbiye Nazırı Enver Paşa’nın desteklediği Şişli Atölyesi’nde diğer 1914 kuşağı sanatçıları gibi savaş ve asker konularında resimler yaptı.

1922 yılında Güzel Sanatlar Cemiyeti'ne kurucu üye olarak katıldı. 1939 yılında Halkevleri aracılığıyla düzenlenen “Yurt Gezileri”nde Bursa’ya gitti.

Yapıtları Devlet Resim ve Heykel Sergileri'nde yer aldı. 1973 ve 1974 yıllarında üst üste çalışmaları ödüle değer görüldü. İlk ve son sergisini ölümünden birkaç ay önce açan sanatçı, 13 Mart 1977’de İstanbulda öldü.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    ÖLÇÜ: 40X60 ÇALIŞMA: ESKİ SUNTA ÜZERİNE ÇALIŞMA İMZA:HİKMET ONAT Hikmet Onat (1882, İstanbul - 13 Mart 1977, İstanbul),[1] Türk ressam. Empresyonist akımın Türkiye'deki devamcılarından olan Hikmet Onat, hayatı boyunca bir sergi açabildi. İlk öğreniminden sonra, Heybeliada Deniz Harp Okulu'nu 1903 yılında bitirdi. Bir süre güverte subayı olarak görev yaptı. Ruhi Arel ile birlikte Sanayi-i Nefise Mekteb-i Alisi’nde resim derslerine devam etti. Bahriye fotoğrafçısı Ali Sami Bey'in yanında çalıştı. Bahriye'den ayrılarak 1905 yılında İstanbul Sanayi-i Nefise Mektebi'ne girdi (Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi). 1908’de Osmanlı Ressamlar Cemiyeti ve Güzel Sanatlar Birliği’nin kurucuları arasında yer alarak sergilerine katıldı. Mezuniyetinden sonra, 1910 yılında açılan Avrupa sınavlarını kazandı, burslu olarak Paris’e gitti. Paris Güzel Sanatlar Akademisi'nde Fernand Cormon Atölyesi'nde dört yıl çalıştı. I. Dünya Savaşı'nın çıkması üzerine yurda döndü ve Mekteb-i Sultani’de (Galatasaray Lisesi) resim öğretmenliği görevine başladı. Müdür Halil Ethem’in isteği üzerine Sanayi-i Nefise Mektebi’ne geçti. Varnia Zarzecki’nin yerine hazırlık sınıfı hocalığına, ardından da atölye şefliğine atandı. 1914-1918 yılları arasında, Harbiye Nazırı Enver Paşa’nın desteklediği Şişli Atölyesi’nde diğer 1914 kuşağı sanatçıları gibi savaş ve asker konularında resimler yaptı. 1922 yılında Güzel Sanatlar Cemiyeti'ne kurucu üye olarak katıldı. 1939 yılında Halkevleri aracılığıyla düzenlenen “Yurt Gezileri”nde Bursa’ya gitti. Yapıtları Devlet Resim ve Heykel Sergileri'nde yer aldı. 1973 ve 1974 yıllarında üst üste çalışmaları ödüle değer görüldü. İlk ve son sergisini ölümünden birkaç ay önce açan sanatçı, 13 Mart 1977’de İstanbulda öldü.

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 48X39
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:GÜLBEN YALIÇ
Marmarisli sanatçı 1957 doğumlu. Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatından emeklidir. 1999 yılından beri yağlıboya calışmalar yapmıştır. Resim çalışmalarına Ressam Lütfü Günay ile başlamış olup.Ressam Nurri Abaç ve Ressam Yağmur Ağalıoğlu ile devam etmiştir.Kısa bir ara verdiği çalışmalarına halen Ressam Erdoğan Seçil ile devam atmakterir sunuluyor. Maemarisli sanatçı 1957 doğumlu. Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatından emeklidir. 1999 yılından beri yağlıboya calışmalar yapmıştır. Resim çalışmalarına Ressam Lütfü Günay ile başlamış olup.Ressam Nurri Abaç ve Ressam Yağmur Ağalıoğlu ile devam etmiştir.Kısa bir ara verdiği çalışmalarına halen Ressam Erdoğan Seçil ile devam etmektedir. 2000 - TEST Sergi salon - Karma Yagliboya Resim Sergisi - Ankara 2003 - Milli Piyango Gn. Müdürlüğü Sergi Salonu - Karma Yağlıboya Resim Sergisi - Ankara 2005 - Japon Vakfı Sergi salonu - Karma Yağlıboya Resim Sergisi - Ankara Sanatçımız Gülben KARAYİĞİT Yalçın birçok kişisel sergi açmıştır.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    ÖLÇÜ: 48X39 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:GÜLBEN YALIÇ Marmarisli sanatçı 1957 doğumlu. Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatından emeklidir. 1999 yılından beri yağlıboya calışmalar yapmıştır. Resim çalışmalarına Ressam Lütfü Günay ile başlamış olup.Ressam Nurri Abaç ve Ressam Yağmur Ağalıoğlu ile devam etmiştir.Kısa bir ara verdiği çalışmalarına halen Ressam Erdoğan Seçil ile devam atmakterir sunuluyor. Maemarisli sanatçı 1957 doğumlu. Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatından emeklidir. 1999 yılından beri yağlıboya calışmalar yapmıştır. Resim çalışmalarına Ressam Lütfü Günay ile başlamış olup.Ressam Nurri Abaç ve Ressam Yağmur Ağalıoğlu ile devam etmiştir.Kısa bir ara verdiği çalışmalarına halen Ressam Erdoğan Seçil ile devam etmektedir. 2000 - TEST Sergi salon - Karma Yagliboya Resim Sergisi - Ankara 2003 - Milli Piyango Gn. Müdürlüğü Sergi Salonu - Karma Yağlıboya Resim Sergisi - Ankara 2005 - Japon Vakfı Sergi salonu - Karma Yağlıboya Resim Sergisi - Ankara Sanatçımız Gülben KARAYİĞİT Yalçın birçok kişisel sergi açmıştır.

    TLSatıldı
  • Lot No: 19

    Lot: 19

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 40X50
ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 20

    Lot: 20

    ÖLÇÜ: 40X50 ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 50X70
ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 21

    Lot: 21

    ÖLÇÜ: 50X70 ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 33X45
ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 22

    Lot: 22

    ÖLÇÜ: 33X45 ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • Lot No: 23

    Lot: 23

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: X
ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA
İMZA:GÜNEY

    Lot No: 24

    Lot: 24

    ÖLÇÜ: X ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA İMZA:GÜNEY

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 25X22
ÇALIŞMA: YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 25

    Lot: 25

    ÖLÇÜ: 25X22 ÇALIŞMA: YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 15X13
ÇALIŞMA:
İMZA:

    Lot No: 26

    Lot: 26

    ÖLÇÜ: 15X13 ÇALIŞMA: İMZA:

    TLSatıldı
  • Lot No: 27

    Lot: 27

    TLSatıldı
  • Lot No: 28

    Lot: 28

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 40X61
ÇALIŞMA: YAĞLI BOYA
İMZA: İBRAHİM

    Lot No: 29

    Lot: 29

    ÖLÇÜ: 40X61 ÇALIŞMA: YAĞLI BOYA İMZA: İBRAHİM

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 50X65
ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 30

    Lot: 30

    ÖLÇÜ: 50X65 ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 55X38
ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA
İMZA:OKUNAMADI

    Lot No: 31

    Lot: 31

    ÖLÇÜ: 55X38 ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA İMZA:OKUNAMADI

    TLSatıldı
  • ERMENİ RESSAM KARAPET-ÖLÇÜ: 50X70
ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA
İMZA:KARAPET

    Lot No: 32

    Lot: 32

    ERMENİ RESSAM KARAPET-ÖLÇÜ: 50X70 ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA İMZA:KARAPET

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 20X40
ÇALIŞMA: İZMİR KAVAK YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 33

    Lot: 33

    ÖLÇÜ: 20X40 ÇALIŞMA: İZMİR KAVAK YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 34X60
ÇALIŞMA:BEZ ÜZERİ SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 34

    Lot: 34

    ÖLÇÜ: 34X60 ÇALIŞMA:BEZ ÜZERİ SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 33X63
ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 35

    Lot: 35

    ÖLÇÜ: 33X63 ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 30X23
ÇALIŞMA: EBRU YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 36

    Lot: 36

    ÖLÇÜ: 30X23 ÇALIŞMA: EBRU YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 20X25
ÇALIŞMA: İPEK ÜZERİ KARAKALEM
İMZA: Giuseppe Tarantino 
Bu portre eserinde sanatçı Giuseppe Tarantino, son derece grafik bir teknikle mükemmel bir natüralist görüntü elde etme yeteneğini gösteriyor. Son derece hassas olan çizim, fizyonominin her ayrıntısını takip ederek bize yüzlerin oldukça ayrıntılı bir açıklamasını sağlıyor. Sanatçı, incelikli bir dokunuşla hacimleri algılıyor ve onları plastik bir şekilde vurguluyor.

Giuseppe Tarantino, 1916 doğumlu Palermo'lu bir ressamdı ve 1999'da vefat etti. Özellikle insan figürü ve portreye yönelik çalışmalar geliştirdiği çok sayıda çizim ve grafik yöntemleri ile tanınır.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    ÖLÇÜ: 20X25 ÇALIŞMA: İPEK ÜZERİ KARAKALEM İMZA: Giuseppe Tarantino Bu portre eserinde sanatçı Giuseppe Tarantino, son derece grafik bir teknikle mükemmel bir natüralist görüntü elde etme yeteneğini gösteriyor. Son derece hassas olan çizim, fizyonominin her ayrıntısını takip ederek bize yüzlerin oldukça ayrıntılı bir açıklamasını sağlıyor. Sanatçı, incelikli bir dokunuşla hacimleri algılıyor ve onları plastik bir şekilde vurguluyor. Giuseppe Tarantino, 1916 doğumlu Palermo'lu bir ressamdı ve 1999'da vefat etti. Özellikle insan figürü ve portreye yönelik çalışmalar geliştirdiği çok sayıda çizim ve grafik yöntemleri ile tanınır.

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 30X42
ÇALIŞMA:SERBEST ÇALIŞMA YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 38

    Lot: 38

    ÖLÇÜ: 30X42 ÇALIŞMA:SERBEST ÇALIŞMA YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 35X27
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 39

    Lot: 39

    ÖLÇÜ: 35X27 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 29X23
ÇALIŞMA:
İMZA:

    Lot No: 40

    Lot: 40

    ÖLÇÜ: 29X23 ÇALIŞMA: İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 34X24
ÇALIŞMA:
İMZA:

    Lot No: 41

    Lot: 41

    ÖLÇÜ: 34X24 ÇALIŞMA: İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 17X24
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 42

    Lot: 42

    ÖLÇÜ: 17X24 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 29X20
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 43

    Lot: 43

    ÖLÇÜ: 29X20 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 80X90
ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 44

    Lot: 44

    ÖLÇÜ: 80X90 ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • Lot No: 45

    Lot: 45

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 43X60
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA: CAFER

    Lot No: 46

    Lot: 46

    ÖLÇÜ: 43X60 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA: CAFER

    TLSatıldı
  • AYŞEGÜL-ÖLÇÜ: 40X50
ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA
İMZA:AYŞEGÜL

    Lot No: 47

    Lot: 47

    AYŞEGÜL-ÖLÇÜ: 40X50 ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA İMZA:AYŞEGÜL

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 12X17
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 48

    Lot: 48

    ÖLÇÜ: 12X17 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 40X60
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA: F.G

    Lot No: 49

    Lot: 49

    ÖLÇÜ: 40X60 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA: F.G

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: X
ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA
İMZA: MEHMET USLU

    Lot No: 50

    Lot: 50

    ÖLÇÜ: X ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA İMZA: MEHMET USLU

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 45X65
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 51

    Lot: 51

    ÖLÇÜ: 45X65 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 33X65
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 52

    Lot: 52

    ÖLÇÜ: 33X65 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 40X65
ÇALIŞMA:YAKMA
İMZA: S. TURAN

    Lot No: 53

    Lot: 53

    ÖLÇÜ: 40X65 ÇALIŞMA:YAKMA İMZA: S. TURAN

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 35X65
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 54

    Lot: 54

    ÖLÇÜ: 35X65 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 80X110
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 55

    Lot: 55

    ÖLÇÜ: 80X110 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 38X40
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 56

    Lot: 56

    ÖLÇÜ: 38X40 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 40X58
ÇALIŞMA: YAĞLI BOYA
İMZA:PELİN

    Lot No: 57

    Lot: 57

    ÖLÇÜ: 40X58 ÇALIŞMA: YAĞLI BOYA İMZA:PELİN

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 53X75
ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA
İMZA:CENGİZ

    Lot No: 58

    Lot: 58

    ÖLÇÜ: 53X75 ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA İMZA:CENGİZ

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 50X110
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 59

    Lot: 59

    ÖLÇÜ: 50X110 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 74X98
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 60

    Lot: 60

    ÖLÇÜ: 74X98 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 40X50
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:ABDULLAH

    Lot No: 61

    Lot: 61

    ÖLÇÜ: 40X50 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:ABDULLAH

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 44X34
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 62

    Lot: 62

    ÖLÇÜ: 44X34 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 40X30
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 63

    Lot: 63

    ÖLÇÜ: 40X30 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 23X32
ÇALIŞMA:MİNYATÜR ORJİNAL
İMZA:İRANLI RESSAM (BİLİNMİYOR)
ÇOBAN REZA

    Lot No: 64

    Lot: 64

    ÖLÇÜ: 23X32 ÇALIŞMA:MİNYATÜR ORJİNAL İMZA:İRANLI RESSAM (BİLİNMİYOR) ÇOBAN REZA

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 31X56
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İstanbul'un büyülü sokaklarında gezen Picasso'nun sanat dolu ziyaretinin izlerini taşıyan, İnci Küpeli Kız tablosundan esinlenerek çizmeye başladığı eser, hala tamamlanmamış ve yarıda kalmış bir müstesna çalışmadır.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    ÖLÇÜ: 31X56 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İstanbul'un büyülü sokaklarında gezen Picasso'nun sanat dolu ziyaretinin izlerini taşıyan, İnci Küpeli Kız tablosundan esinlenerek çizmeye başladığı eser, hala tamamlanmamış ve yarıda kalmış bir müstesna çalışmadır.

    TLSatıldı
  • Sasha-ÖLÇÜ:30X50 
ÇALIŞMA:BEZ ÜZERİ SULU BOYA
İMZA: GİZATULLİN

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Sasha-ÖLÇÜ:30X50 ÇALIŞMA:BEZ ÜZERİ SULU BOYA İMZA: GİZATULLİN

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 60X80
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 67

    Lot: 67

    ÖLÇÜ: 60X80 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 60X75
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:CELAL

    Lot No: 68

    Lot: 68

    ÖLÇÜ: 60X75 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:CELAL

    TLSatıldı
  • GÜNAYDIN-ÖLÇÜ: 48X88
ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA
İMZA:GÜNAYDIN

    Lot No: 69

    Lot: 69

    GÜNAYDIN-ÖLÇÜ: 48X88 ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA İMZA:GÜNAYDIN

    TLSatıldı
  • GÜZİN-ÖLÇÜ: 48X35
ÇALIŞMA:DURALİT ÜZERİ YAĞLI BOYA
İMZA: GÜZİN

    Lot No: 70

    Lot: 70

    GÜZİN-ÖLÇÜ: 48X35 ÇALIŞMA:DURALİT ÜZERİ YAĞLI BOYA İMZA: GÜZİN

    TLSatıldı
  • S.SEYHAN-ÖLÇÜ: 17X22
ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA
İMZA:S.SEYHAN

    Lot No: 71

    Lot: 71

    S.SEYHAN-ÖLÇÜ: 17X22 ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA İMZA:S.SEYHAN

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 38X88
ÇALIŞMA:DURALİT ÜZERİ YAĞLI BOYA
İMZA: Ş.COŞKUNDENİZ

    Lot No: 72

    Lot: 72

    ÖLÇÜ: 38X88 ÇALIŞMA:DURALİT ÜZERİ YAĞLI BOYA İMZA: Ş.COŞKUNDENİZ

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 70X90
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZASIZ

    Lot No: 73

    Lot: 73

    ÖLÇÜ: 70X90 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZASIZ

    TLSatıldı
  • AYLİN OGE-ÖLÇÜ: 80X100
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:AYLİN OGE

    Lot No: 74

    Lot: 74

    AYLİN OGE-ÖLÇÜ: 80X100 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:AYLİN OGE

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 21X35
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:OKUNAMADI

    Lot No: 75

    Lot: 75

    ÖLÇÜ: 21X35 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:OKUNAMADI

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 17X24
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA: ŞÜKRÜ ÇOŞKUNTÜRK

    Lot No: 76

    Lot: 76

    ÖLÇÜ: 17X24 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA: ŞÜKRÜ ÇOŞKUNTÜRK

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 22X32
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:ŞÜKRÜ COŞKUNTÜRK

    Lot No: 77

    Lot: 77

    ÖLÇÜ: 22X32 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:ŞÜKRÜ COŞKUNTÜRK

    TLSatıldı
  • ŞÜKRÜ COŞKUNTÜRK-ÖLÇÜ: 15X25
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:ŞÜKRÜ COŞKUNTÜRK

    Lot No: 78

    Lot: 78

    ŞÜKRÜ COŞKUNTÜRK-ÖLÇÜ: 15X25 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:ŞÜKRÜ COŞKUNTÜRK

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 16X26
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 79

    Lot: 79

    ÖLÇÜ: 16X26 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 20X28
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 80

    Lot: 80

    ÖLÇÜ: 20X28 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 13X18
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 81

    Lot: 81

    ÖLÇÜ: 13X18 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 40X50
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 82

    Lot: 82

    ÖLÇÜ: 40X50 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 56X60
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:OKUNAMADI

    Lot No: 83

    Lot: 83

    ÖLÇÜ: 56X60 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:OKUNAMADI

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 50X85
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:ÖZ İMZALI

    Lot No: 84

    Lot: 84

    ÖLÇÜ: 50X85 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:ÖZ İMZALI

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 50X100
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:OKUNAMADI

    Lot No: 85

    Lot: 85

    ÖLÇÜ: 50X100 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:OKUNAMADI

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 35X45
ÇALIŞMA:
İMZA:MERYEM

    Lot No: 86

    Lot: 86

    ÖLÇÜ: 35X45 ÇALIŞMA: İMZA:MERYEM

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 20X28
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 87

    Lot: 87

    ÖLÇÜ: 20X28 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 50X70
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 88

    Lot: 88

    ÖLÇÜ: 50X70 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 20X28
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 89

    Lot: 89

    ÖLÇÜ: 20X28 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 20X30
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 90

    Lot: 90

    ÖLÇÜ: 20X30 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 25X35
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 91

    Lot: 91

    ÖLÇÜ: 25X35 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 19X30
ÇALIŞMA:KARAKALEM
İMZA:

    Lot No: 92

    Lot: 92

    ÖLÇÜ: 19X30 ÇALIŞMA:KARAKALEM İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 17X19
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 93

    Lot: 93

    ÖLÇÜ: 17X19 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 25X35
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:ÖZLEM

    Lot No: 94

    Lot: 94

    ÖLÇÜ: 25X35 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:ÖZLEM

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 18X25
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 95

    Lot: 95

    ÖLÇÜ: 18X25 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 25X35
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:B.YURDAGÜL

    Lot No: 96

    Lot: 96

    ÖLÇÜ: 25X35 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:B.YURDAGÜL

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 25X35
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:B.YURDAGÜL

    Lot No: 97

    Lot: 97

    ÖLÇÜ: 25X35 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:B.YURDAGÜL

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 17X30
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:NARIKOĞLU

    Lot No: 98

    Lot: 98

    ÖLÇÜ: 17X30 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:NARIKOĞLU

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 25X35
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 99

    Lot: 99

    ÖLÇÜ: 25X35 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 29X20
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 100

    Lot: 100

    ÖLÇÜ: 29X20 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 24X17
ÇALIŞMA:KARAKALEM
İMZA:

    Lot No: 101

    Lot: 101

    ÖLÇÜ: 24X17 ÇALIŞMA:KARAKALEM İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: X
ÇALIŞMA:KARAKALEM
İMZA:EDEL

    Lot No: 102

    Lot: 102

    ÖLÇÜ: X ÇALIŞMA:KARAKALEM İMZA:EDEL

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 30X20
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 103

    Lot: 103

    ÖLÇÜ: 30X20 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 29X20
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 104

    Lot: 104

    ÖLÇÜ: 29X20 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 33X27
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 105

    Lot: 105

    ÖLÇÜ: 33X27 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 37X27
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 106

    Lot: 106

    ÖLÇÜ: 37X27 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 35X25
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 107

    Lot: 107

    ÖLÇÜ: 35X25 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 28X20
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 108

    Lot: 108

    ÖLÇÜ: 28X20 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 28X20
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 109

    Lot: 109

    ÖLÇÜ: 28X20 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 34X24
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 110

    Lot: 110

    ÖLÇÜ: 34X24 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 35X22
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 111

    Lot: 111

    ÖLÇÜ: 35X22 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 24X17
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 112

    Lot: 112

    ÖLÇÜ: 24X17 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 24X17
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 113

    Lot: 113

    ÖLÇÜ: 24X17 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 30X19
ÇALIŞMA:KARAKALEM
İMZA:

    Lot No: 114

    Lot: 114

    ÖLÇÜ: 30X19 ÇALIŞMA:KARAKALEM İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 29X20
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 115

    Lot: 115

    ÖLÇÜ: 29X20 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 30X22
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 116

    Lot: 116

    ÖLÇÜ: 30X22 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 29X20
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 117

    Lot: 117

    ÖLÇÜ: 29X20 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 49X69
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 118

    Lot: 118

    ÖLÇÜ: 49X69 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖZDEMİR-ÖLÇÜ: 12X75
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:ÖZDEMİR

    Lot No: 119

    Lot: 119

    ÖZDEMİR-ÖLÇÜ: 12X75 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:ÖZDEMİR

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 40X35
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 120

    Lot: 120

    ÖLÇÜ: 40X35 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 26X36
ÇALIŞMA:EBRULİ SANATI
İMZA:

    Lot No: 121

    Lot: 121

    ÖLÇÜ: 26X36 ÇALIŞMA:EBRULİ SANATI İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 50X50
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 122

    Lot: 122

    ÖLÇÜ: 50X50 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 51X61
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:OKUNAMADI

    Lot No: 123

    Lot: 123

    ÖLÇÜ: 51X61 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:OKUNAMADI

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 40X50
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 124

    Lot: 124

    ÖLÇÜ: 40X50 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 35X55
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:OKUNAMADI

    Lot No: 125

    Lot: 125

    ÖLÇÜ: 35X55 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:OKUNAMADI

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 42X70
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 126

    Lot: 126

    ÖLÇÜ: 42X70 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 33X48
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 127

    Lot: 127

    ÖLÇÜ: 33X48 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 29X20
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 128

    Lot: 128

    ÖLÇÜ: 29X20 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 29X20
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 129

    Lot: 129

    ÖLÇÜ: 29X20 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 29X20
ÇALIŞMA:KARAKALEM
İMZA:

    Lot No: 130

    Lot: 130

    ÖLÇÜ: 29X20 ÇALIŞMA:KARAKALEM İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 29X20
ÇALIŞMA:KARAKALEM
İMZA:

    Lot No: 131

    Lot: 131

    ÖLÇÜ: 29X20 ÇALIŞMA:KARAKALEM İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 29X20
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 132

    Lot: 132

    ÖLÇÜ: 29X20 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 29X20
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 133

    Lot: 133

    ÖLÇÜ: 29X20 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 29X23
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 134

    Lot: 134

    ÖLÇÜ: 29X23 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 29X23
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 135

    Lot: 135

    ÖLÇÜ: 29X23 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 26X36
ÇALIŞMA:KARAKALEM
İMZA:

    Lot No: 136

    Lot: 136

    ÖLÇÜ: 26X36 ÇALIŞMA:KARAKALEM İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 26X36
ÇALIŞMA:KARAKALEM
İMZA:

    Lot No: 137

    Lot: 137

    ÖLÇÜ: 26X36 ÇALIŞMA:KARAKALEM İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 36X16
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 138

    Lot: 138

    ÖLÇÜ: 36X16 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 20X30
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 139

    Lot: 139

    ÖLÇÜ: 20X30 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 25X32
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 140

    Lot: 140

    ÖLÇÜ: 25X32 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 20X30
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 141

    Lot: 141

    ÖLÇÜ: 20X30 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 20X30
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 142

    Lot: 142

    ÖLÇÜ: 20X30 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 42X45
ÇALIŞMA:PASTEL BOYA(ÇOÇUK RESSAM)
İMZA:R.ADA

    Lot No: 143

    Lot: 143

    ÖLÇÜ: 42X45 ÇALIŞMA:PASTEL BOYA(ÇOÇUK RESSAM) İMZA:R.ADA

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 54X78
ÇALIŞMA:PASTEL BOYA(ÇOÇUK RESSAM)
İMZA:ADA ÖZPERGİN

    Lot No: 144

    Lot: 144

    ÖLÇÜ: 54X78 ÇALIŞMA:PASTEL BOYA(ÇOÇUK RESSAM) İMZA:ADA ÖZPERGİN

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 50X70
ÇALIŞMA:PASTEL BOYA(ÇOÇUK RESSAM)
İMZA:

    Lot No: 145

    Lot: 145

    ÖLÇÜ: 50X70 ÇALIŞMA:PASTEL BOYA(ÇOÇUK RESSAM) İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: X
ÇALIŞMA:PASTEL BOYA(ÇOÇUK RESSAM)
İMZA:R.ADA

    Lot No: 146

    Lot: 146

    ÖLÇÜ: X ÇALIŞMA:PASTEL BOYA(ÇOÇUK RESSAM) İMZA:R.ADA

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 30X42
ÇALIŞMA:PASTEL BOYA(ÇOÇUK RESSAM)
İMZA:R.ADA

    Lot No: 147

    Lot: 147

    ÖLÇÜ: 30X42 ÇALIŞMA:PASTEL BOYA(ÇOÇUK RESSAM) İMZA:R.ADA

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: X
ÇALIŞMA:PASTEL BOYA(ÇOÇUK RESSAM)
İMZA:R.ADA

    Lot No: 148

    Lot: 148

    ÖLÇÜ: X ÇALIŞMA:PASTEL BOYA(ÇOÇUK RESSAM) İMZA:R.ADA

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 44X54
ÇALIŞMA:PASTEL BOYA(ÇOÇUK RESSAM)
İMZA:R.ADA

    Lot No: 149

    Lot: 149

    ÖLÇÜ: 44X54 ÇALIŞMA:PASTEL BOYA(ÇOÇUK RESSAM) İMZA:R.ADA

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 35X50
ÇALIŞMA:PASTEL BOYA(ÇOÇUK RESSAM)
İMZA:

    Lot No: 150

    Lot: 150

    ÖLÇÜ: 35X50 ÇALIŞMA:PASTEL BOYA(ÇOÇUK RESSAM) İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 35X50
ÇALIŞMA:PASTEL BOYA(ÇOÇUK RESSAM)
İMZA:

    Lot No: 151

    Lot: 151

    ÖLÇÜ: 35X50 ÇALIŞMA:PASTEL BOYA(ÇOÇUK RESSAM) İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 38X50
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:OKUNAMADI

    Lot No: 152

    Lot: 152

    ÖLÇÜ: 38X50 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:OKUNAMADI

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:21X13
ÇALIŞMA:BAKIR ÜZERİ MİNYATÜR
YER:İRAN
BAKIR ÜZERİNE ŞAİR HAFIZIN ŞİİRLERİ MEVCUTTUR.

    Lot No: 153

    Lot: 153

    ÖLÇÜ:21X13 ÇALIŞMA:BAKIR ÜZERİ MİNYATÜR YER:İRAN BAKIR ÜZERİNE ŞAİR HAFIZIN ŞİİRLERİ MEVCUTTUR.

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 40X50
ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 154

    Lot: 154

    ÖLÇÜ: 40X50 ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 70X50
ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA
İMZA:OKUNAMADI

    Lot No: 155

    Lot: 155

    ÖLÇÜ: 70X50 ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA İMZA:OKUNAMADI

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 32X28
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:A. Üssubaşı

    Lot No: 156

    Lot: 156

    ÖLÇÜ: 32X28 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:A. Üssubaşı

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 30X25
ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 157

    Lot: 157

    ÖLÇÜ: 30X25 ÇALIŞMA:TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 42X75
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 158

    Lot: 158

    ÖLÇÜ: 42X75 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 33X27
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 159

    Lot: 159

    ÖLÇÜ: 33X27 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 29X20
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 160

    Lot: 160

    ÖLÇÜ: 29X20 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 44X30
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:H.KOCA

    Lot No: 161

    Lot: 161

    ÖLÇÜ: 44X30 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:H.KOCA

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 30X20
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 162

    Lot: 162

    ÖLÇÜ: 30X20 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 50X50
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:TÜLAY

    Lot No: 163

    Lot: 163

    ÖLÇÜ: 50X50 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:TÜLAY

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 22X50
ÇALIŞMA:SULU BOYA
İMZA:

    Lot No: 164

    Lot: 164

    ÖLÇÜ: 22X50 ÇALIŞMA:SULU BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 30X60
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 165

    Lot: 165

    ÖLÇÜ: 30X60 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 70X100
ÇALIŞMA:SERPME BOYA
İMZA:

    Lot No: 166

    Lot: 166

    ÖLÇÜ: 70X100 ÇALIŞMA:SERPME BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 50X70
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 167

    Lot: 167

    ÖLÇÜ: 50X70 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 50X70
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 168

    Lot: 168

    ÖLÇÜ: 50X70 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 35X65
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 169

    Lot: 169

    ÖLÇÜ: 35X65 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 35X65
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:

    Lot No: 170

    Lot: 170

    ÖLÇÜ: 35X65 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:19X13
ÇALIŞMA:GRAVÜR İŞÇİLİK
İMZA:BİLİNMİYOR

    Lot No: 171

    Lot: 171

    ÖLÇÜ:19X13 ÇALIŞMA:GRAVÜR İŞÇİLİK İMZA:BİLİNMİYOR

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:ÇERÇEVESİZ 15X22
ÇALIŞMA:MİNYATÜR
İRAN

    Lot No: 172

    Lot: 172

    ÖLÇÜ:ÇERÇEVESİZ 15X22 ÇALIŞMA:MİNYATÜR İRAN

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:20X28 ÇERÇEVESİZ 
ÇALIŞMA:KARIŞIK

    Lot No: 173

    Lot: 173

    ÖLÇÜ:20X28 ÇERÇEVESİZ ÇALIŞMA:KARIŞIK

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:28X22
ÇALIŞMA:YAĞLIBOYA
İMZA:OKUNAMADI

    Lot No: 174

    Lot: 174

    ÖLÇÜ:28X22 ÇALIŞMA:YAĞLIBOYA İMZA:OKUNAMADI

    TLSatıldı
  • OSMAN HAMDİ BEY-ÖLÇÜ:39X28(ÇERÇEVESİZ)
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
ÇOBAN ÇEŞMESİ

    Lot No: 175

    Lot: 175

    OSMAN HAMDİ BEY-ÖLÇÜ:39X28(ÇERÇEVESİZ) ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA ÇOBAN ÇEŞMESİ

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:40X50
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA: OKUNAMADI

    Lot No: 176

    Lot: 176

    ÖLÇÜ:40X50 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA: OKUNAMADI

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:35X50
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA

    Lot No: 177

    Lot: 177

    ÖLÇÜ:35X50 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:35X52
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:MEVE ÇELEBİ

    Lot No: 178

    Lot: 178

    ÖLÇÜ:35X52 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:MEVE ÇELEBİ

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:30X40
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA

    Lot No: 179

    Lot: 179

    ÖLÇÜ:30X40 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:50X70
ÇALIŞMA : YAĞLI BOYA
İMZA:MEHTAP

    Lot No: 180

    Lot: 180

    ÖLÇÜ:50X70 ÇALIŞMA : YAĞLI BOYA İMZA:MEHTAP

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:60X60
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
TOPLAM 4 ADET BİRBİRİNİ TAMAMLAYAN FOTOĞRAFLAR

    Lot No: 181

    Lot: 181

    ÖLÇÜ:60X60 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA TOPLAM 4 ADET BİRBİRİNİ TAMAMLAYAN FOTOĞRAFLAR

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:80X100
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA

    Lot No: 182

    Lot: 182

    ÖLÇÜ:80X100 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:30X38
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA

    Lot No: 183

    Lot: 183

    ÖLÇÜ:30X38 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:30X37
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:M.ASFARUZ

    Lot No: 184

    Lot: 184

    ÖLÇÜ:30X37 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:M.ASFARUZ

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:50X70
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:NEVİN

    Lot No: 185

    Lot: 185

    ÖLÇÜ:50X70 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:NEVİN

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:35X50
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:N.ÖZKARDAŞ

    Lot No: 186

    Lot: 186

    ÖLÇÜ:35X50 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:N.ÖZKARDAŞ

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:33X49
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA

    Lot No: 187

    Lot: 187

    ÖLÇÜ:33X49 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:30X40
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA

    Lot No: 188

    Lot: 188

    ÖLÇÜ:30X40 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:35X45
TEKNİK:KARA KALEM

    Lot No: 189

    Lot: 189

    ÖLÇÜ:35X45 TEKNİK:KARA KALEM

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:34X31
TEKNİK:SULU BOYA
İMZA:METİN KESKİN

    Lot No: 190

    Lot: 190

    ÖLÇÜ:34X31 TEKNİK:SULU BOYA İMZA:METİN KESKİN

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:25X41
TEKNİK:SULU BOYA

    Lot No: 191

    Lot: 191

    ÖLÇÜ:25X41 TEKNİK:SULU BOYA

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:42X68
TEKNİK:YAĞLI BOYA

    Lot No: 192

    Lot: 192

    ÖLÇÜ:42X68 TEKNİK:YAĞLI BOYA

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:15X23
TEKNİK:SULU BOYA

    Lot No: 193

    Lot: 193

    ÖLÇÜ:15X23 TEKNİK:SULU BOYA

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:32X40
TEKNİK:YAĞLI BOYA
İMZA:OKUNAMADI

    Lot No: 194

    Lot: 194

    ÖLÇÜ:32X40 TEKNİK:YAĞLI BOYA İMZA:OKUNAMADI

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:40X60
TEKNİK:YAĞLI BOYA

    Lot No: 195

    Lot: 195

    ÖLÇÜ:40X60 TEKNİK:YAĞLI BOYA

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:38X62
TEKNİK:YAĞLI BOYA

    Lot No: 196

    Lot: 196

    ÖLÇÜ:38X62 TEKNİK:YAĞLI BOYA

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:32X44
TEKNİK:YAĞLI BOYA
İMZA:OKUNAMADI

    Lot No: 197

    Lot: 197

    ÖLÇÜ:32X44 TEKNİK:YAĞLI BOYA İMZA:OKUNAMADI

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:50X70
TEKNİK:YAĞLI BOYA
İMZA:OKUNAMADI

    Lot No: 198

    Lot: 198

    ÖLÇÜ:50X70 TEKNİK:YAĞLI BOYA İMZA:OKUNAMADI

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:48X88 TEKNİK:YAĞLI BOYA

    Lot No: 199

    Lot: 199

    ÖLÇÜ:48X88 TEKNİK:YAĞLI BOYA

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ: 50 X 100  
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:OZAN

    Lot No: 200

    Lot: 200

    ÖLÇÜ: 50 X 100 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:OZAN

    TLSatıldı
  • 18.YÜZYIL OSMANLI HEREKE-İZNİK İPEK ZENNE SECCADESİ ; ATKISI İPEK ÇÖZGÜSÜ ALTIN SİM 90 CM X 155 CM ÖLÇÜLERİNDE TAMAMEN EL DOKUMASIDIR (ÇERÇEVE ÖLÇÜSÜ 155 CM X 170 CM )

    Lot No: 201

    Lot: 201

    18.YÜZYIL OSMANLI HEREKE-İZNİK İPEK ZENNE SECCADESİ ; ATKISI İPEK ÇÖZGÜSÜ ALTIN SİM 90 CM X 155 CM ÖLÇÜLERİNDE TAMAMEN EL DOKUMASIDIR (ÇERÇEVE ÖLÇÜSÜ 155 CM X 170 CM )

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:28X45
Ressam ; Süleyman ŞAHİN ( Çoban Ressam) Mart 2001
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
Sanatçı 14 Nisan 1949'da Günyüzü, Sivrihisar, Eskişehir'de doğdu. "Çoban Ressam" olarak tanınan ressam Süleyman Şahin ailevi nedenlerden ilkokul 4'üncü sınıfa kadar eğitim görüp yarıda bırakmıştır. Çocuk yaşlardan itibaren çalışmaya başlayarak Ankara'da geçimini sağlamak için çobanlık yapmaya başlayan Süleyman Şahin'in resime olan ilgisi ve yeteneği fark edilince sanata yönelmiştir. Çizdiği manzara resimlerinde kırsal yaşamı işlemesi ve geçmişte çobanlık yapması nedeniyle sanat çevrelerinde "Çoban Ressam" adıyla tanınmıştır.[3]

Sanatçı 1986'da yerleştiği Bursa'da Ressamlar Sokağı'nı kurarak burada yetenekli yeni ressamların yetişmesinde pay sahibi olmuştur. Resimlerinde Van Gogh, Edouard Manet, Claude Monet ve Sisley gibi büyük ressamları örnek almıştır. Çoban Ressam Süleyman Şahin'in çoğu yurt dışında olmak üzere özel kolleksiyonlarda müzelerde bulunan çizdiği doğa ve kırsal yaşamı anlatan 10.000 binin üzerinde portre çalışması vardır. Sanatçı evli olup yaşamını Bursa ve Ankara'da sürdürmektedir

    Lot No: 202

    Lot: 202

    ÖLÇÜ:28X45 Ressam ; Süleyman ŞAHİN ( Çoban Ressam) Mart 2001 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA Sanatçı 14 Nisan 1949'da Günyüzü, Sivrihisar, Eskişehir'de doğdu. "Çoban Ressam" olarak tanınan ressam Süleyman Şahin ailevi nedenlerden ilkokul 4'üncü sınıfa kadar eğitim görüp yarıda bırakmıştır. Çocuk yaşlardan itibaren çalışmaya başlayarak Ankara'da geçimini sağlamak için çobanlık yapmaya başlayan Süleyman Şahin'in resime olan ilgisi ve yeteneği fark edilince sanata yönelmiştir. Çizdiği manzara resimlerinde kırsal yaşamı işlemesi ve geçmişte çobanlık yapması nedeniyle sanat çevrelerinde "Çoban Ressam" adıyla tanınmıştır.[3] Sanatçı 1986'da yerleştiği Bursa'da Ressamlar Sokağı'nı kurarak burada yetenekli yeni ressamların yetişmesinde pay sahibi olmuştur. Resimlerinde Van Gogh, Edouard Manet, Claude Monet ve Sisley gibi büyük ressamları örnek almıştır. Çoban Ressam Süleyman Şahin'in çoğu yurt dışında olmak üzere özel kolleksiyonlarda müzelerde bulunan çizdiği doğa ve kırsal yaşamı anlatan 10.000 binin üzerinde portre çalışması vardır. Sanatçı evli olup yaşamını Bursa ve Ankara'da sürdürmektedir

    TLSatıldı
  • Eski Bursa Evleri-ÖLÇÜ:34X44
ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA
İMZA:Arslan Erdoğan

    Lot No: 203

    Lot: 203

    Eski Bursa Evleri-ÖLÇÜ:34X44 ÇALIŞMA:YAĞLI BOYA İMZA:Arslan Erdoğan

    TLSatıldı
  • Güneş ve Şemsiyeler-ÖLÇÜ:23X30
ÇALIŞMA:KARTON ÜZERİ SULU BOYA
İMZA: LLAPÓ

    Lot No: 204

    Lot: 204

    Güneş ve Şemsiyeler-ÖLÇÜ:23X30 ÇALIŞMA:KARTON ÜZERİ SULU BOYA İMZA: LLAPÓ

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:60X100
ÇALIŞMA:Akrilik boya Tuval üzerine
İMZA:Orçin Asya Yaşar 
1994 yılı Bursa doğumludur. Lise ve üniversite eğitimini tekstil ve moda tasarımı üzerine almıştır. Lise döneminden itibaren tiyatro ve diksiyon eğitimi almış ve 3 yıl boyunca Sinan Yücel tiyatro topluluğunda reji asistanlığı ve diksiyon eğitmenliği yapmıştır. Faruk saraç meslek yüksek okulunu birincilik ile bitirmiş ve mezun olduktan sonra ilk iş hayatına Dilek Hanif ve Faruk saraç ile başlamıştır. Kadın ve erkek giyiminde İstanbul'da bir çok markaya ve moda evine koleksiyon tasarımı yapmıştır. Dergi çekimlerinde stil danışmanlığı yaparken koleksiyon tasarımcısı ve stil danışmanı olarak kendi markasını kurmuş ve birçok moda tasarımcısı ile çalışma imkanı yakalamıştır. İstanbul Fashion Week gibi defilelerde stil danışmanlığı yaparak ilerlemiştir. Halen koleksiyon tasarımcılığı yapan Orçin Asya Yaşar Çocukluğundan beri resime olan ilgisi ve aldığı sanat eğitimleri ile hayal gücünü birleştirerek sürreal çizimlerle kendini ifade etmek ve insanların ruhunun kapılarını açmak istiyorum diyerek çizim yolculuğuna devam etmektedir.

    Lot No: 205

    Lot: 205

    ÖLÇÜ:60X100 ÇALIŞMA:Akrilik boya Tuval üzerine İMZA:Orçin Asya Yaşar 1994 yılı Bursa doğumludur. Lise ve üniversite eğitimini tekstil ve moda tasarımı üzerine almıştır. Lise döneminden itibaren tiyatro ve diksiyon eğitimi almış ve 3 yıl boyunca Sinan Yücel tiyatro topluluğunda reji asistanlığı ve diksiyon eğitmenliği yapmıştır. Faruk saraç meslek yüksek okulunu birincilik ile bitirmiş ve mezun olduktan sonra ilk iş hayatına Dilek Hanif ve Faruk saraç ile başlamıştır. Kadın ve erkek giyiminde İstanbul'da bir çok markaya ve moda evine koleksiyon tasarımı yapmıştır. Dergi çekimlerinde stil danışmanlığı yaparken koleksiyon tasarımcısı ve stil danışmanı olarak kendi markasını kurmuş ve birçok moda tasarımcısı ile çalışma imkanı yakalamıştır. İstanbul Fashion Week gibi defilelerde stil danışmanlığı yaparak ilerlemiştir. Halen koleksiyon tasarımcılığı yapan Orçin Asya Yaşar Çocukluğundan beri resime olan ilgisi ve aldığı sanat eğitimleri ile hayal gücünü birleştirerek sürreal çizimlerle kendini ifade etmek ve insanların ruhunun kapılarını açmak istiyorum diyerek çizim yolculuğuna devam etmektedir.

    TLSatıldı
  • Weltschmerz-ÖLÇÜ:60x90 
ÇALIŞMA:Akrilik boya tuval üzerine doku patch çalışması  
İMZA:Orçin Asya Yaşar 
1994 yılı Bursa doğumludur. Lise ve üniversite eğitimini tekstil ve moda tasarımı üzerine almıştır. Lise döneminden itibaren tiyatro ve diksiyon eğitimi almış ve 3 yıl boyunca Sinan Yücel tiyatro topluluğunda reji asistanlığı ve diksiyon eğitmenliği yapmıştır. Faruk saraç meslek yüksek okulunu birincilik ile bitirmiş ve mezun olduktan sonra ilk iş hayatına Dilek Hanif ve Faruk saraç ile başlamıştır. Kadın ve erkek giyiminde İstanbul'da bir çok markaya ve moda evine koleksiyon tasarımı yapmıştır. Dergi çekimlerinde stil danışmanlığı yaparken koleksiyon tasarımcısı ve stil danışmanı olarak kendi markasını kurmuş ve birçok moda tasarımcısı ile çalışma imkanı yakalamıştır. İstanbul Fashion Week gibi defilelerde stil danışmanlığı yaparak ilerlemiştir. Halen koleksiyon tasarımcılığı yapan Orçin Asya Yaşar Çocukluğundan beri resime olan ilgisi ve aldığı sanat eğitimleri ile hayal gücünü birleştirerek sürreal çizimlerle kendini ifade etmek ve insanların ruhunun kapılarını açmak istiyorum diyerek çizim yolculuğuna devam etmektedir.

    Lot No: 206

    Lot: 206

    Weltschmerz-ÖLÇÜ:60x90 ÇALIŞMA:Akrilik boya tuval üzerine doku patch çalışması İMZA:Orçin Asya Yaşar 1994 yılı Bursa doğumludur. Lise ve üniversite eğitimini tekstil ve moda tasarımı üzerine almıştır. Lise döneminden itibaren tiyatro ve diksiyon eğitimi almış ve 3 yıl boyunca Sinan Yücel tiyatro topluluğunda reji asistanlığı ve diksiyon eğitmenliği yapmıştır. Faruk saraç meslek yüksek okulunu birincilik ile bitirmiş ve mezun olduktan sonra ilk iş hayatına Dilek Hanif ve Faruk saraç ile başlamıştır. Kadın ve erkek giyiminde İstanbul'da bir çok markaya ve moda evine koleksiyon tasarımı yapmıştır. Dergi çekimlerinde stil danışmanlığı yaparken koleksiyon tasarımcısı ve stil danışmanı olarak kendi markasını kurmuş ve birçok moda tasarımcısı ile çalışma imkanı yakalamıştır. İstanbul Fashion Week gibi defilelerde stil danışmanlığı yaparak ilerlemiştir. Halen koleksiyon tasarımcılığı yapan Orçin Asya Yaşar Çocukluğundan beri resime olan ilgisi ve aldığı sanat eğitimleri ile hayal gücünü birleştirerek sürreal çizimlerle kendini ifade etmek ve insanların ruhunun kapılarını açmak istiyorum diyerek çizim yolculuğuna devam etmektedir.

    TLSatıldı
  • Öteki Ben -ÖLÇÜ:80x100 
ÇALIŞMA:Tuval üzerine Akrilik boya 
İMZA:Orçin Asya Yaşar 
1994 yılı Bursa doğumludur. Lise ve üniversite eğitimini tekstil ve moda tasarımı üzerine almıştır. Lise döneminden itibaren tiyatro ve diksiyon eğitimi almış ve 3 yıl boyunca Sinan Yücel tiyatro topluluğunda reji asistanlığı ve diksiyon eğitmenliği yapmıştır. Faruk saraç meslek yüksek okulunu birincilik ile bitirmiş ve mezun olduktan sonra ilk iş hayatına Dilek Hanif ve Faruk saraç ile başlamıştır. Kadın ve erkek giyiminde İstanbul'da bir çok markaya ve moda evine koleksiyon tasarımı yapmıştır. Dergi çekimlerinde stil danışmanlığı yaparken koleksiyon tasarımcısı ve stil danışmanı olarak kendi markasını kurmuş ve birçok moda tasarımcısı ile çalışma imkanı yakalamıştır. İstanbul Fashion Week gibi defilelerde stil danışmanlığı yaparak ilerlemiştir. Halen koleksiyon tasarımcılığı yapan Orçin Asya Yaşar Çocukluğundan beri resime olan ilgisi ve aldığı sanat eğitimleri ile hayal gücünü birleştirerek sürreal çizimlerle kendini ifade etmek ve insanların ruhunun kapılarını açmak istiyorum diyerek çizim yolculuğuna devam etmektedir.

    Lot No: 207

    Lot: 207

    Öteki Ben -ÖLÇÜ:80x100 ÇALIŞMA:Tuval üzerine Akrilik boya İMZA:Orçin Asya Yaşar 1994 yılı Bursa doğumludur. Lise ve üniversite eğitimini tekstil ve moda tasarımı üzerine almıştır. Lise döneminden itibaren tiyatro ve diksiyon eğitimi almış ve 3 yıl boyunca Sinan Yücel tiyatro topluluğunda reji asistanlığı ve diksiyon eğitmenliği yapmıştır. Faruk saraç meslek yüksek okulunu birincilik ile bitirmiş ve mezun olduktan sonra ilk iş hayatına Dilek Hanif ve Faruk saraç ile başlamıştır. Kadın ve erkek giyiminde İstanbul'da bir çok markaya ve moda evine koleksiyon tasarımı yapmıştır. Dergi çekimlerinde stil danışmanlığı yaparken koleksiyon tasarımcısı ve stil danışmanı olarak kendi markasını kurmuş ve birçok moda tasarımcısı ile çalışma imkanı yakalamıştır. İstanbul Fashion Week gibi defilelerde stil danışmanlığı yaparak ilerlemiştir. Halen koleksiyon tasarımcılığı yapan Orçin Asya Yaşar Çocukluğundan beri resime olan ilgisi ve aldığı sanat eğitimleri ile hayal gücünü birleştirerek sürreal çizimlerle kendini ifade etmek ve insanların ruhunun kapılarını açmak istiyorum diyerek çizim yolculuğuna devam etmektedir.

    TLSatıldı
  • KEMAL TOPCU-ÖLÇÜ:40x50 cm 
ÇALIŞMA:Tuval üzerine yağlıboya
İMZA:Ressam Kemal Topcu

    Lot No: 208

    Lot: 208

    KEMAL TOPCU-ÖLÇÜ:40x50 cm ÇALIŞMA:Tuval üzerine yağlıboya İMZA:Ressam Kemal Topcu

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:30x40
ÇALIŞMA:Suluboya
İMZA:Hulusi Akmeşe
(Sol alttaki resim sonradan yapıştırılmiş)

    Lot No: 209

    Lot: 209

    ÖLÇÜ:30x40 ÇALIŞMA:Suluboya İMZA:Hulusi Akmeşe (Sol alttaki resim sonradan yapıştırılmiş)

    TLSatıldı
  • ÖLÇÜ:50x70
ÇALIŞMA: Yağlıboya

    Lot No: 210

    Lot: 210

    ÖLÇÜ:50x70 ÇALIŞMA: Yağlıboya

    TLSatıldı